rent-a-car-belgrade1

Te asteptam la Executive Rent a Car Brasov

Doresti sa vizitezi mai mult, dar sa platesti mai putin? Te gandesti sa inchiriezi un autoturism? Executive Rent a Car iti sta la dispozitie oriunde in tara! Iti daruim libertatea de a te deplasa cu usurinta si rapiditate oriunde si oricand ai nevoie!Suntem convinsi ca atunci cand se inchiriaza o masina, cel mai important aspect este calatoria in sine si experienta care se simte, dar nu in ultimul rand si autovehiculul care ajuta ca toate acestea sa se implineasca.

car-368636_1920

Permitem accesul la cele mai avantajoase oferte de Rent a Car,la cele mai bune preturi. Raspundem prompt, atat pe whatsapp, cat si pe email.In doar 2 pasi simpli,poti inchiria sau rezerva autovehicule direct de pe site-ul nostru de oriunde te aflii. Ne trimiti datele tale personale pe email sau whatsapp, pentru procesarea contractului cat mai repede si de indata poti prelua autoturismul. Ai posibilitatea de a alege tu punctul de unde doresti sa preiei si sa livrezi autoturismul, fie ca esti la birou, acasa saula aeroport. Trebuie doar sa ne spui locatia unde doresti sa gasesti autoturismul preferat, punctul predarii acestuia sidata aferenta acestor doua alegeri, si de restul, ne ocupam noi!

 

 

Executive Rent a Car se obliga sa isi ajute clientii prin oferirea de consultanta privata in ceea ce priveste inchirierea autovehiculului, astfel incat, alegerea facuta sa se potriveasca perfect cu preferintele si necesitatile clientului.Detinem un portofoliu amplu de oferte si reduceri pentru clientii fideli!

Oferim flexibilitate si profesionalism in tot ce inseamna Rent a Car. Asa cum este firesc, nu limitam pretentiile si confortul clientilor. Pe langa faptul ca mizam foarte mult pe calitatea serviciilor noastre, punem la dispozitie varietatea de a alege un autovehicul in functie de dorintele si cerintele fiecaruia.

Avand o gama larga de autovehicule, pentru orice fel de escapada, oferim asigurare Casco, RCA, rovinieta si asistenta rutiera 24 / 24 fara costuri suplimentare.Daca ti se programeaza o intrunire sau o deplasare business, poti opta pentru Bmw-ul Seria 3, care totodata confera eleganta siincredere. In cazul in care doresti sa aplici modul economic in vacanta ta, te sfatuim sa alegi Dacia Logan cu GPL, aceasta fiind una din variantele solicitate cel mai des. Detinem de asemeneasi autovehicule 4×4, precum Dacia Duster,echipata complet pentru drumetiile calatoriei tale, printre care se pot enumera si excursiile la Castelul Bran, Transfagarasan, Transalpina etc. Cel mai spatios autovehicul din catalogul nostru este Mercedes Vito, oferit special pentru cei mai numerosi. Dotat cu 8+1 locuri, astfel incat deplasarile prin Romania sa fie mai economice si in acelasi timp si distractive.

Va stam oricand la dispozitie si la sediul nostru situat in Brasov, desi Executive Rent a Car isi face prezenta si la aeroporturile „Henri Coanda” (Otopeni),„Transilvania” (Tg.Mures) si  „George Enescu” (Bacau).

Impreuna contribuim la siguranta si confortul calatoriei tale!Executive Rent a Car garanteaza faptul ca toate autovehiculele noastre au cea mai buna calitate si cele mai recente revizii si inovatii tehnice, acestea fiind echipate cu Wifi si GPS.

Profita acum de ofertele noastre realizate strict pentru nevoile tale!