uber4

uber-1EXECUTIVE Rent a Car din Brasov,va pune la dispozitie spre inchirere autoturisme echipate GPL si Diesel pentru activitatea UBER(oferim consultanta gratuita),Executive rent a car,este un centru de inchireri masini ieftine si masini de lux,parcul nostru de autoturisme este accesibil pentru orice buget,preturile noastre incep de la 11 euro/zi,nu avem taxe sau costuri suplimentare ascunse,vizitati site-ul nostru pentru a va putea alege autoturismul preferat si perioada de care aveti nevoie.

uber-2Ce este Uber? este o aplicația de ridesharing care pune în legătură pasageri cu șoferi parteneri, aceasta activitate care face mai facila deplasrile in oras sau catre orice destinatie,acest serviciu este cu un circuit inchis unde se pot conecta doar cei care se inscriu in aplicatie folosind un card bancar,aceasta este o referrire a clientilor,pentru soferi se impun alte reguli ce le vom discuta un pic mai jos,aplicatia este disponibilă si în Brașov,Compania noastra de inchireri autoturisme din Brasov este Partener  UBER,ce deja a pus la dispozitie autoturisme soferilor care nu detin un autoturism conform cerintelor UBER si doresc sa faca venituri suplimentare.

logan1

Pentru ca noi ne gandim sa economisesti atunci cand calatoresti in interes de serviciu sau interes personal, Executive Rent a Car a echipat autoturismele cu instaltii GPL,iar daca doresti sa optezi pentru un autoturism diesel, dispunem si de modele cu motoare economice , reamintim ca compania noastra face eforturi si actualizari pentru a avea cele mai bune preturi la inchireri pe perioade scurte sau lungi. Activitatea UBER, se poate considera ca si un job unde nu exista sefi sau program fix, autoturismele care vi le punem la dispozitie pentru aceasta activitate , beneficiaza de Asigurare CASCO,RCA, Rovinieta, asistenta rutiera 24h/24h,anvelope sezoniere,folie omologata RAR pentru initimitatea clientilor si a cei ce utilizeaza masina.Preturile de inchirere incep de la 11 euro/zi, in functie de modelul auto ales si de perioada inchiriata.

www.executive-rentacar.ro

                                                                                               uber-11-1200x630-c

Pentru cei ce nu cunosc sau doresc sa stie un pic mai multe despre Uber:

Tarifele Uber sunt transparente, iar plata se face electronic, prin aplicație, fără numerar și fără bacșis. După fiecare cursă, utilizatorii au acces online la factura fiscală.

Inregistreaza-te aici ca client pentru a obtine o cursa gratuita in limita a 15RON,folosind linkul acesta: https://www.uber.com/invite/z44dbrvhue

Tarifele în Brașov:

Tarif de bază

Pe minut

Pe kilometru

Tarif minim

Tarif de anulare

(daca pasagerul anuleaza cursa dupa 5 minute)

1,5 lei

0, 2

1,5 lei

7 lei

6 lei

 

Datorită inovatiei UBER, cursele  nu sunt anonime, întrucât atât pasagerii cât și șoferii parteneri sunt înregistrați pe platformă,fiecare detaliu este foarte bine pus la punct,istoricul curselor este accesibil atat soferilor cat si clientilor,fiecare fisa de plata si facturile sunt detaliate. Iar pasagerii stiu mereu unde se află pe hartă și pot urmari traseul cursei sau in momentul in care comanda masina.

Pentru cei ce doresc sa devina soferi parteneri:

Toți șoferii parteneri colaborează cu Uber prin intermediul unor entități fiscale (companii înregistrate sau PFA) și trec printr-o verificare menită să asigure siguranța serviciului. Soferii care își doresc să devină micro-antreprenori și să câștige venituri suplimentare conducând propria mașină sau cu un autoturism inchiriat sunt invitați să se înregistreze și să devină parteneri pe https://partners.uber.com/i/qs4qrzeu2

Pentru a folosi aplicatia UBER descarc-o pe AppStore sau GooglePlay

  • Cu Uber, nu ai nevoie de numerar. Fă-ți cont și înregistrează un card bancar – totul în deplină siguranță.

  • Deschide aplicația, alege locul de pornire și vezi pe hartă cum Uberul tău vine spre tine, în timp real.

  • La destinație, nu mai e nevoie de altceva. Plata se face electronic prin aplicație și nu trebuie să lași bacșiș.

  • Imediat după, vei primi pe email un sumar al cursei – suma, distanța, traseul, cine te-a dus la destinație.

  • sursa  http://prinbrasov.com/