poiana-ski

Desi este destinatia ideala in orice anotimp, in Poiana Brasov a sosit deja ultimul sezon din an, si ninge ca in povesti! De asemenea la Executive Rent a Car, ninge cu oferte si inovatii din ce in ce mai noi si mai bune pentru orice categorie de clienti.

La aproximativ 12 Km de orașul Brașov, Poiana Brasov este potrivita pentru familie dar si pentru aventurieri. Asa cum spuneam, aceasta statiune turistica este perfecta iarna, mai ales pentru iubitorii de ski sau alte sporturi de iarna, dar la fel si cand vorbim despre vara, deoarece intalnim privelisti minunate si pline de armonie.

Aceasta statiune montana dispune de 12 partii de schi cu grad diferit de deficultate. Daca vrei sa ajungi aici si nu dispui de un autoturism, firma de inchirieri auto Executiv Rent a Car, iti ofera posibilitatea sa inchiriezi autoturisme pentru a-ti desfasura activitatea dupa bunul plac si la cerere se ofera fara costuri suplimentare suporturi de ski.

Executive Rent a Car Brasov dispune de o gama larga de autoturisme echipate special pentru aceste calatorii pline de magie, cu preturi care pot fi ajustate pe bugetul fiecarui client, fie ca e vorba de inchirieri auto de lux ori inchirieri auto ieftine. De oriunde ai veni inspre Brasov sau Poiana Brașov, noi suntem firma de rent a car,care te poate ajuta punandu-ti la dispozitie spre inchiriere masini ieftine si ne puteti gasi si in alte locuri, cum ar fi inchirieri Auto Bucuresti sau Rent a car Targu Mures. .

poiana-2

Daca vii cu avionul si vrei sa ajungi in Brasov, unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, fiind reprezentat de Biserica Neagra, Piata sfatului si cladirile in stil sasesc si in Poiana Brasov, cea mai vizitata statiune montana, in cel mai scurt timp, Executive Rent a Car Otopeni, iti sta la dispozitie oricand.

castelul-bran-galerie-foto-2

Profita de vacanta ta in Brasov pentru a vizita de asemenea si Castelul Bran, aflandu-se la 29 km de Brasov. Nu vei regreta alegerea de a colinda aceste puncte atat de cautate si vizitate. Gaseste cele mai bune oferte de inchirieri autoturisme aici, www.executive-rentacar.ro .