- Oferte speciale -

Website-Template

Programul „Executive Privilege” – Rasplatim loialitatea si increderea clientilor nostri!

Noi credem ca loialitatea ar trebui sa fie intotdeauna recompensata, motiv pentru care am creat programul „Privilege”. Clientii nostri sunt cei alaturi de care am evoluat in toti acesti ani. Datorită loialitatii voastre avem certitudinea ca serviciile noastre sunt ceea ce va doriti si motivatia ca putem deveni din ce in ce mai buni.

Meritati sa fiti priviliegiati, iar prin acest program, ne propunem sa va rasplatim increderea pe care ne-ati acordat-o in toti acesti ani si faptul ca ati continuat sa apelati la serviciile noastre ori de cate ori ati avut nevoie.

Programul „Executive Privilege” este modul nostru de a spune „Va multumim!”.

 

Ce inseamna Programul „Privilege”?

Calitatea de membru in Programul Privilege Executive Rent a Car consta in posibilitatea de a avea acces la un pachet personalizat de servicii, adaptat nevoilor voastre, care sa va ofere o experienta a calatoriei asa cum v-ati dorit-o. Acest program este valabil 2 ani, timp in care va suntem alaturi cu preturi speciale, noutati si beneficii particulare:
– Economisiti timp la preluarea masinii pentru a ajunge mai repede la destinatie!
– Garantam rezervarea masinii voastre daca sunteti in intarziere si va stam la dispozitie si dupa orele de program.
– Beneficiati de o reducere de 10% in cursul saptamanii si un mic dejun gratuit in week-end intr-unul din restaurantele colaboratoare.

Inscrierea in acest program se face automat pentru fiecare client care revine in Agentia noastra. Pretuim timpul vostru si vrem sa ne asiguram ca puteti avea acces la pachetul nostru special de servicii in cel mai scurt timp.

Ati facut o noua rezervare Executive Rent a Car? Va multumim! Programul „Privilege” este deja activ.